Hvorfor er det nemt at være arrangør på Gixter?

Holdet bag Gixter mener, at alle har ret til live musik uanset hvilken type arrangør, man er. Derfor har vi udviklet et 'trin for trin' booking system, der gør det nemt for selv den mest uerfarne arrangør at skaffe live musik. Om du er professionel booker, der jævnligt booker musik til et spillested, eller ejer en bar, som nærmest aldrig har live musik, er det nu nemmere end nogensinde før at finde den helt rigtige artist. Gixter har et bredt udvalg af artister, som passer ind til alle der har plads og lyst til live musik.

Et stort netværk af musikere og bekendte i musikbranchen er ikke længere en nødvendighed for at skaffe nye musikere til sit sted. Vi giver arrangører kortene på hånden og lader dem søge efter musikken i Danmark via opslåede spillejobs.

Som arrangør opretter du en profil, der kræver få oplysninger. Herefter er værktøjet dit og du kan nu oprette spillejobs, hvor alle forhold er forudbestemt, så der ikke kan opstå misforståelser i forbindelse med spillejobbet. Derefter er det kun relevante musikere, der kan ansøge spillejobbet. Derefter kræver det blot et enkelt klik at booke den musiker du finder mest interessant til spillejobbet. Alle disse oplysninger gemmes i din egen profil, så du kan se alle de koncerter, du som arrangør, har oprettet via Gixter. Du kan altid se tilbage på tidligere koncerter og har du flere koncerter oprettet på samme tid, kan du bibeholde overblikket via din profil.

Lad os sammen skabe endnu flere live events i fremtiden og sammen skabe det bedste musikalske økosystem i verden.

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer.

Gixter.dk – Connect, Play, Repeat.