Om Gixter og teamet bag siden

Vi hjælper alle typer arrangører og musikere med at arrangere live koncerter via det mest innovative bookingsystem i Danmark.

Gixter består af et team på 3 personer med stor interesse i musik! Musik passer ind i alle former for arrangementer og begivenheder. Derfor har vi i samarbejde med spillesteder og musikere udviklet et innovativt bookingsystem, der giver alle med interesse i live musik mulighed for nemt at booke kunstnere fra hele landet. Dette skal gerne lede til flere live arrangementer i hele Danmark og sende flere musikere ud af deres lokale miljø.

Vi mener alle, at musikere har en kunst der skal høres. Derfor skal alle landets scener og andre steder med plads til live musik anvendes! Uanset hvilket musikalsk udtryk du har, byder Gixter dig velkommen. For der findes en scene til alle, hvis alle typer arrangører får adgang.

Vi arbejder hver dag på at gøre oplevelsen af vores platform bedre. Vi har tage digitaliseringen til os og vi forsøger at implementere den i musikbranchen uden at fjerne det menneskelige aspekt, som er utroligt vigtigt. Vi mener, at musik er stærkest, hvis du får den på første række og derfor burde den være til stede over alt. Som noget helt nyt, har vi bragt en matching algoritme med, der sørger for, at kun de helt rigtige musikere kan ansøge arrangementer, hvor de passer ind. And more to come!

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer.

Gixter.dk – Connect, Play, Repeat.