Service Vilkår

Indledning

Ved anvendelse af ydelserne på hjemmesiden under domænet www.gixter.dk accepterer du som bruger følgende forretningsbetingelser.

Driften af hjemmesiden varetages af Gixter IVS, CVR-nr: 37780235, Bredgade 40 kl. 8870, Langå (herefter kaldet "Gixter)".

Ansvarsfraskrivelse for Gixter

Gixter er alene en mellemmand, der udbyder en formidlingsplatform og påtager sig intet ansvar derudover. Brugen af Gixters' formidling af koncerter foregår derfor på brugernes eget ansvar. Gixter hæfter ikke for eventuelle mangler uden om hjemmesiden. Ligeledes hæfter Gixter under ingen omstændigheder for koncerter, der ikke er lykkedes helt eller delvist.

Betaling

Musiker

Hos www.gixter.dk sendes en enkeltstående faktura på kr. 199,- til den musikalske enhed, som bookes til en koncert. Fakturaen sendes så snart, at bookingen er gennemført.

Der er ingen betaling ved gratis koncerter.

Det er således gratis at oprette en profil og ansøge koncerter. Fakturaen bliver derfor kun udløst ved booking af et betalt spillejob.

Arrangør

Det er gratis for arrangøren at anvende Gixters værktøj. Såfremt arrangøren opretter en koncert uden løn, skal der betales et faciliteringsgebyr på kr. 199,-. Dette gebyr betales via en faktura, som sendes fra Gixter.

Profil

Et medlem som opretter en koncert kaldes for 'arrangør'. Et medlem der benytter sig af en koncert kaldes 'musiker'. Ved oprettelse af profil på Gixter.dk giver du samtidigt samtykke til, at Gixter må vise din profil for de øvrige brugere på Gixter.

Ved oprettelse af en koncert accepterer brugeren, at portalen anvender cookies, med henblik på at optimere brugernes oplevelse på portalen. Brugeren kan altid slette de cookies, der er gemt på brugerens computer i forbindelse med brugen af portalen.

Ved oprettelse af en konto genereres automatisk en adgangskode, som du altid kan rekvirere ved at bruge funktionen 'glemt adgangskode' på www.gixter.dk.

Brugeren er forpligtet til at holde sig opdateret om de til enhver tid gældende vilkår for portalen, og brugeren accepterer, at Gixter IVS har ret til at ændre vilkårene med 30 kalenderdages varsel. Gixter IVS oplyser om væsentlige ændringer i forretningsbetingelserne. Denne information sendes til brugerens e-mail adresse, som vedkommende opretter sig med på www.gixter.dk Gixter tilstræber, at ethvert indhold på siden foregår på et sobert niveau. Gixter forbeholder sig ret til på ethvert tidspunkt, og uden forvarsel, at kunne slette/ændre profiler, der vurderes ikke at leve op til et sobert niveau, herunder profiler der:

- Udnytter Gixter kommercielt eller indeholder reklamer.

- Krænker andres rettigheder.

- Indeholder useriøst eller usandt indhold.

Ydermere forbeholder Gixter sig ret til at gennemse profilers indhold og personlige beskeder, hvis profilen skulle blive anmeldt, eller hvis der skulle være mistanke om, at profilen misbruger systemet eller overtræder retningslinjer.

Betingelser for uploadede billeder på din profil

Gixter forbeholder sig ligeledes retten til at slette ethvert billede på din profil, der er i strid med nedenstående:

- Du skal have brugsretten til dine billeder.

- Dine billeder må ikke være uægte.

- Være af sådan en størrelse og kvalitet, at det er tydeligt.

Brugeradfærd

Gixter opfordrer alle til at anmelde ethvert form for chikanerende indehold, som har til hensigt at nedgøre andre brugere på sitet, eller på anden vis er i strid med vores betingelser.

Profiler, hvis primære formål vurderes til at være salg af billeder, video eller andet, kan karakteriseres som værende kommercielt og er derfor ikke tilladt. Brugeren indestår for, at han eller hun ikke ved benyttelsen af Gixters hjemmeside tilfører Gixters hjemmeside usædeligt og strafferetsligt indhold samt virus, programmer og software, som kan påføre Gixter samt andre brugeres software og hardware skade.

Brugeren indestår for, at han eller hun ikke vil gøre brug af data på Gixters hjemmeside til anden brug end kontakt direkte relateret til Gixters formidling af koncert afholdelse.